De zon schijnt in Nederland

De zon 🌞 schijnt in Nederland, en daarom laat ik mezelf op mijn best én fotorealistisch zien!


Ik was al enthousiast tijdens mijn eerste kennismaking met The Bobbleshop. Het scan- en selectieproces was leuk en een en al vrolijkheid. Ik was echter helemaal onder de indruk toen ik het pakketje opende en mijn eigen 3D-geprinte beeldje in mijn handen hield. Het is zo’n aparte gewaarwording, een ervaring die ik nog nooit eerder had, mezelf in 3D, in mijn handpalm.

De zwemmer was mijn eerste beeldje, en steeds opnieuw verschijnt een glimlach op mijn gezicht als ik het zie. Op de zaak staat hij onder mijn scherm.


Waar zet jij je 3D-poppetje neer?


Op de foto sta ik naast mijn zoontje. Natuurlijk draagt hij een short 🏄 en als voormalig triatleet heb ik gekozen voor de Speedo.