3D Duiker The Bobbleshop

3D Duiker The Bobbleshop

In mijn jeugd heb ik veel wedstrijden gezwommen met als gevolg dat ik me vandaag de dag nog steeds heerlijk voel in het water. Lange slagen, ademen, 1 op 6, rust. Het geluid met mijn hoofd in het water.

Kort na mijn studie nodigde een vriend mij uit om bij hem te komen duiken. Hij woonde op Bonaire. Alle duikers weten dat dit wel zo’n beetje het walhalla is voor de duikers. Vanuit het strand het water in, meteen een enorme rijkdom rondom het rif, enkele meters verderop de zee in. Daarna door dit-en-dat nooit meer gedoken maar in 2022 komt daar verandering in. Ik ga opnieuw naar de Antillen. Dit keer naar Aruba, minstens zo mooi en wat groter. Ik ga natuurlijk opnieuw duiken maar meer nog ga ik freediven; zonder perslucht de diepte in. Het vraagt wat voorbereiding. Adem in, adem uit. Ik heb er zin in.

Vandaag laat ik je ons 3D duikertje zien, ik heb hem in een mannelijke en vrouwelijke uitvoering.

Wil jij je zelf ook vereeuwigen als 3D duiker? Bestel hem online met een ‘pasfoto’ via 3DSelfieshop. Wil jij een evenement extra vrolijkheid geven? Boek The Bobbleshop dan via deze pagina.