3D beertje The Bobbleshop

3D Beertje met The Bobbleshop

Vanochtend, onderweg naar Nijmegen, vielen mij de mooie kleuren op. De bomen langs de weg en in de verten kleuren in alle tinten bruin, rood en oranje. Mooie luchten erachter. Ik moet denken aan een foto die ik vorige week gemaakt had waarin ik een 3D beertje laat zien tegen de mooie achtergrond van een herfstbos.

Ik bel Petra en stel voor om dit weekend een lange boswandeling te maken. Het blijft heerlijk weer en het kan niet anders dan dat het bos er fantastisch bij staat. The Fall of Leaves, het vallen van de bladeren.

Wil jij jezelf of iemand in jouw gezin als 3D beertje laten printen? Dat kun je nu, met behulp van een pasfoto, online via 3DSelfieshop.nl. Wil je ons boeken op jouw evenement? Neem dan contact op via TheBobbleshop.nl